Industrie

De Industrie is een belangrijk deel van de economie en voor uw onderneming. Binnen deze sector voert Retail & Industrie B.V. veel werkzaamheden uit die betrekking hebben op de bouw. Of het voor uw fabriek, onderneming, opslagloods gaat voeren wij alle bouw gerelateerde werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het onderhoud van uw bedrijfspand, industriële aanpassingen voor bijvoorbeeld een nieuwe productielijn. Het begeleiden en samenwerken om nieuwe installaties te plaatsen maar ook het nieuw- en verbouwen van bedrijfspanden.


Gaat u met uw onderneming verhuizen? Geen zorgen, Retail en Industrie B.V. kunt u hiermee helpen. Met het begeleiden van het verhuizen van uw bestaande materialen of het casco (leeg) opleveren van uw gehuurde of verkochte pand. We begeleiden ook de in- en verkoop van uw bestaande materieel, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


De industriële sector, een sector waar duurzaamheid en veiligheid op plek één staat. Ons team beschikt over juiste certificaten om te werken met zware bouwmaterieel, zoals hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Wij zijn ook dit jaar VCA-gecertificeerd, al onze werknemers en onderaannemers beschikken over een VCA certificaat. 


Referenties: 


Nieuwbouw bedrijfspand voor agrarische doeleinden, Beers


Retail en Industrie heeft een nieuwe loods voor agrarische doeleinden gerealiseerd. Dit project wordt in een bouwteam overeenkomst gerealiseerd. Het plan bestaat uit een loods met 13 bedrijfsdeuren. In het bijzonder worden er bestaande bouwmaterialen hergebruikt waaronder de prefab plint, gevelbeplating en constructiemateriaal.

  • Afbeelding5-min
  • Afbeelding4.1-minCasco opleveren bedrijfspand, Venray


Bij het opleveren van een bedrijfspand in Venray hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd, maar ook het begeleiden van de verkoop van producten, zoals stellingen en productielijnen. De werkzaamheden die we hier hebben uitgevoerd zijn het verwijderen van alle installaties die door de huurder zijn aangebracht , al het overgebleven meubilair en inrichtingen verwijderd/ gedemonteerd, het bedrijventerrein en de exterieur van het gebouw in de situatie zoals voorheen teruggebracht. 


Industriële- en constructieve aanpassingen, diverse vestigingen


Wanneer er een nieuwe productielijn of een uitbreiding wordt gedaan en er bouwkundige of constructieve aanpassingen ontstaan, zijn wij van de partij! Het snel reageren op kleine karweien zijn wij sterk in. Wanneer het gaat om constructieve aanpassingen, zoals; doorvoeren realiseren of aanpassingen aan uw bedrijfspand. Of gaat het juist om bouwkundige aanpassingen,  zoals; het realiseren van (brandwerende) wanden, doorvoeren, (overhead)deuren en alle andere bouwzaken. 


  • Afbeelding26-min
  • Afbeelding27-min
  • 4-min
  • 5-min Realiseren van een semipermanente sporthal, Gennep


Tijdens het realiseren van een Sporthal in Gennep, heeft Retail en Industrie B.V. ook zijn bijdrage geleverd. Hierbij hebben wij het grondwerk en de fundering gerealiseerd en het gebouw voorzien van sanitaire installaties en lichte scheidingwanden. Een project waarbij tijd van essentieel belang is, door te plannen en het snel reageren zijn onze werkzaamheden tijdig uitgevoerd. 


Fundering van een nieuwe productielijn


Voor het uitbreiden van een nieuwe productielijn kunnen er bouwkundige maar ook constructieve zaken optreden. Zoals hier rechts te zien is, tijdens deze uitbreiding mochten wij de fundering en de vloer van een nieuw productielijn realiseren.